In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Februari 2006

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
www.deondernemer.com
www.storimansenpartners.nl%2F%3Fmakelaar%3Dbreda

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Van Oers Accountants en Belastingadviseurs
12Connect
Verbrugge
Rabobank
Ad Dekker rekreatie
ASW
Verbrugge
Goed voor elkaar met Verbrugge

Bent u van plan om nu of in de nabije toekomst uw bedrijfspand te gaan verkopen dan wel verhuren? Of bevindt u zich juist aan die andere kant van de lijn en heeft uw succesvolle bedrijfsvoering ervoor gezorgd, dat u spoedig op zoek zal moeten gaan naar een ruimer pand? Bedenk dan dat verbrugge makelaardij beschikt over een jarenlange ervaring op dit gebied en inmiddels uitgegroeid is tot dé specialist in deze regio.


Het gehele traject kan Verbrugge Makelaardij - zowel NVM als ERA gecertificeerd - voor u doorlopen. Van het taxeren van uw bedrijfspand voor (her)financiering, aan-verkoop of fiscale doeleinden, bemiddeling bij de koop en verkoop, huur en verhuur, tot en met de volledige afhandeling van de overdracht. "Wij hebben hier de kennis en ervaring in huis om het complete makelaarsaanbod aan te bieden," laat directeur Marco Verbrugge weten. "U mag van onze makelaars een persoonlijke begeleiding en deskundig advies verwachten, waarbinnen uw wensen en mogelijkheden uiteraard de basis vormen."

Uitgebreid netwerk
"Om deze persoonlijke, pro-actieve houding naar onze klanten toe te waarborgen, heeft Verbrugge Makelaardij er bewust voor gekozen zich als regionale speler te profileren," vervolgt makelaar en beëdigd taxateur o.g. Marc Gijtenbeek. "Wij richten ons primair op de bedrijventerreinen Dombosch I en II, maar hebben ook een sterke voet aan de grond in Oosterhout, Moerdijk, Dongen en Waalwijk. We beschikken hier over een uitgebreid netwerk; zijn alom vertegenwoordigd in diverse regionale organen en ondernemersverenigingen. Daardoor weten we exact wat hier speelt, kennen de regio en de lokale politiek en zij kennen ons. Dit heeft als grote voordeel, dat wij snel kunnen schakelen wat toch wel een van de grootste krachten van Verbrugge Makelaardij is; vlot inspelen op ontwikkelingen in de markt."

Frico
"Een aansprekend voorbeeld hiervan is het 'Frico' terrein aan de Elfweg op Dombosch I," vervolgt Gijtenbeek. "Twee jaar geleden gaf Frico te kennen langzamerhand af te willen bouwen. Met onze contacten hebben wij het vervolgens voor elkaar gekregen het bestemmingsplan voor deze locatie zo te wijzigen, dat nu niet alleen industrie welkom is maar er ook volumineuze detailhandel mag plaatsvinden."

Compleet financieel dienstenpakket
Ondanks dat Verbrugge Makelaardij voornamelijk regionaal georiënteerd is, wordt een landelijke zoekopdracht ook niet geschuwd. Zo wordt er momenteel gezocht naar een groot bouwkavel voor een bedrijf, dat langs de A27 ruim 5.000mē aan showroom en kantoor neer wil zetten. Van oudsher is Verbrugge Makelaardij verder ook enorm sterk in het initiëren van nieuwe projecten. "En als dan de verkoop/verhuur gerealiseerd is, kan onze assurantieafdeling het vervolgtraject oppakken" brengt Marco Verbrugge ter sprake. Verbrugge kan zijn klanten namelijk een compleet financieel dienstenpakket bieden, waarbinnen naast het bedrijfsonroerend goed, ook assurantiën, employee benefits en financial planning belangrijke specialismen zijn. Verbrugge regelt het allemaal. U heeft tenslotte al genoeg om handen om uw bedrijf te runnen.


...inspireert
Bloeiende economie
is de basis voor het
realiseren van dromen

...springt
'Springen geeft positieve stress'

...helpt
MKB: help jongeren aan werk

...werkt
Gevraagd: jonge en gemotiveerde mensen voor leuk werk in de procesindustrie

...produceert
Technisch rubber uit Bulgarije

...herstelt
Begin economisch herstel West-Brabant

...vervangt
Rutten nieuwe voorzitter KvK West-Brabant

....belegt
De Beleggingsadviseurs

...onderneemt
Ondernemend netwerken, netwerkend ondernemen

...spreekt
"Ondernemers nodig voor goed vestigingsklimaat"

...ontwikkelt
Volop ontwikkelingen in Geertruidenberg

...signaleert
Toenemende betrokkenheid van de ondernemers

...bestuurt
"De grote economische lijn moet worden vastgesteld"

...concludeert
Privacy vereist meer transparantie

...rijdt
Onderweg

...speelt
Ondernemersconcert van netwerk De VOC succesvol

...vertoont
'Cijfers in perspectief'

...herstructureert
2,5 Miljoen euro voor Vosdonk Etten-Leur

...onderzocht
Bijna één op de drie bouwprojecten stagneert vanwege milieuregelgeving