In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Februari 2006

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
www.deondernemer.com
www.storimansenpartners.nl%2F%3Fmakelaar%3Dbreda

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Van Oers Accountants en Belastingadviseurs
12Connect
Verbrugge
Rabobank
Ad Dekker rekreatie
ASW
ASW
ASW uw vertrouwen waard

als we de berichten uit de media moeten geloven dan is er zo langzamerhand echt geen plaats meer voor productiebedrijven in nederland. we zouden links en rechts inmiddels ingehaald zijn door landen als china, india, polen en estland.


"Deze redenatie is echter nogal kort door de bocht. Want zeker op het terrein van innovatie en productbegeleiding liggen wij nog steeds enorm voor op hen. Ik ben dan ook van mening, dat er in ons land wel degelijk een bloeiende markt is voor deze bedrijven, die klantspecifiek te werk gaan, een pro-actieve houding nastreven en hun klanten een duidelijk toegevoegde - technologische - waarde kunnen bieden."

Dienstverlener
ASW levert daarvoor overtuigend het bewijs. Toen Anton Bakkeren in 2000 dit bedrijf oprichtte, had hij zijn sporen al ruimschoots verdiend. "Aan de oprichting van ASW ligt een glashelder idee ten grondslag. Wij zijn in feite een pure dienstverlener. Dat was het bedrijf bij de start en zo profileert het zich nog steeds. Die term 'dienstverlener' heeft in onze huidige maatschappij de laatste tijd echter nogal aan kracht ingeboet. Niet bij ons! ASW is een bedrijf dat zich primair richt op de assemblage van elektrotechnische en elektronica producten. Het gehele tracé kunnen wij daarin voor onze rekening nemen. Een klant klopt bij ons aan met een idee - of probleem - en tot en met de verpakking en desnoods het keuren van het artikel aan toe, nemen wij het hem vervolgens uit handen."

Duurzame relatie
"Deze werkwijze - waarbinnen een persoonlijke en duurzame relatie met onze klanten voorop staat - heeft het bedrijf geen windeieren gelegd," aldus Bakkeren. "In 2000 ben ik gestart als éénmanszaak en vond onderdak bij derden. Anno 2006 is ASW een BV, telt zeven enthousiaste vakmensen en heeft de beschikking over een multifunctioneel, prachtig geoutilleerd pand op industrieterrein Dombosch in Raamsdonksveer. Getuige de diversiteit van onze opdrachten en de grote schare vaste klanten die inmiddels opgebouwd is, hebben we ons bestaan in deze korte tijd al meer dan bewezen."

Brancheonafhankelijk
Van tandartssystemen tot een koeiendouche en van digitale recorders tot aan exclusieve verlichting; u kunt ervoor terecht bij ASW. "Wij zijn een brancheonafhankelijk bedrijf, dat zich richt op kleine en middelgrote bedrijven met dynamische producten. Want juist dan kunnen wij de klant die zó belangrijke toegevoegde waarde leveren." Ook op design gebied en het afleveren van compleet nieuwe producten heeft ASW inmiddels naam gemaakt.

Enthousiast
Een assemblagehuis dat een sterke, toegevoegde waarde weet te bieden; zo laat ASW zich het beste omschrijven. Niet alleen vanwege de zeer uitgebreide dienstverlening - waarbinnen de gehele productieketen bewandeld kan worden - maar vooral ook dankzij een toegankelijke, creatieve en enthousiaste werkwijze, waarbinnen de klant en zijn wens(en) centraal staat. ASW is uw vertrouwen méér dan waard!


...inspireert
Bloeiende economie
is de basis voor het
realiseren van dromen

...springt
'Springen geeft positieve stress'

...helpt
MKB: help jongeren aan werk

...werkt
Gevraagd: jonge en gemotiveerde mensen voor leuk werk in de procesindustrie

...produceert
Technisch rubber uit Bulgarije

...herstelt
Begin economisch herstel West-Brabant

...vervangt
Rutten nieuwe voorzitter KvK West-Brabant

....belegt
De Beleggingsadviseurs

...onderneemt
Ondernemend netwerken, netwerkend ondernemen

...spreekt
"Ondernemers nodig voor goed vestigingsklimaat"

...ontwikkelt
Volop ontwikkelingen in Geertruidenberg

...signaleert
Toenemende betrokkenheid van de ondernemers

...bestuurt
"De grote economische lijn moet worden vastgesteld"

...concludeert
Privacy vereist meer transparantie

...rijdt
Onderweg

...speelt
Ondernemersconcert van netwerk De VOC succesvol

...vertoont
'Cijfers in perspectief'

...herstructureert
2,5 Miljoen euro voor Vosdonk Etten-Leur

...onderzocht
Bijna één op de drie bouwprojecten stagneert vanwege milieuregelgeving