In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2003













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Firma Cohen
Elektravon Breda
Europe's Best Security
Vrijmoedgroep
Ebben • Slaats • De Jonge
Amgen
Broese & Peereboom
Vrijmoedgroep
Het antwoord op fraudebestrijding: Vrijmoedgroep

Een werknemer die tijdens zijn ziekte werkzaamheden verricht bij een ander bedrijf of voor zichzelf. Een voormalig medewerker die zich niet aan zijn concurrentiebeding houdt. Een klant die weigert te betalen. Of, diefstal door één van de personeelsleden.


Dit zijn niet echt zaken waar u als ondernemer graag te lang bij stil wil staan. Helaas stammen bovenstaande voorvallen wel degelijk uit de praktijk en kunnen u enorme schade berokkenen en in het ergste geval zelfs het einde van het bedrijf betekenen. Het is dan ook goed te weten, dat er bureaus bestaan die er hun specialiteit van gemaakt hebben u dit soort problemen uit handen te nemen en op te lossen. De Bredase Vrijmoedgroep is al jaren een toonaangevende naam in ons land op dit gebied.

Kernactiviteiten
De dienstverlening van de Vrijmoedgroep valt ruwweg uiteen in een twee-tal kernactiviteiten, te weten financiële activiteiten en recherchediensten, waarbij de eerste voornamelijk een ondersteunende rol vervult. Na zijn sporen ruimschoots verdiend te hebben in de financiële dienstverlening ­ onder andere via bedrijfssaneringen en het verlenen van administratieve adviezen ­ heeft directeur/eigenaar Hans Vrijmoed half jaren 90 de recherchediensten aan het omvangrijke takenpakket van de Vrijmoedgroep toegevoegd.

Originaliteit
Vrijmoed Recherchediensten is een compleet onafhankelijk bureau. Originaliteit om problemen op te lossen is zijn handelsmerk. Vanwege de achtergrond van het (moeder)bedrijf en de opsporingsmethoden is het bureau toegesneden op fraudebestrijding in de ruimste zin van het woord. Vrijmoed Recherchediensten werkt voor zowel bedrijven als particulieren en heeft hen een groot aantal diensten op evenzoveel terreinen te bieden, namelijk:

onrechtmatig ziekteverzuim
dagdieverij buitendienstmedewerker
uitkeringsfraudes
overtreden concurrentiebeding
incasso-opdrachten
overtreden merken- en octrooirecht
opsporen diefstallen
opsporen fraudes
zwendel met bedrijfsconstructies
alimentatieonderzoek
opsporing vermiste personen

Hoogwaardige dienstverlening
Om optimaal resultaat te behalen, werkt Vrijmoed Recherchediensten met de modernste en meest geavanceerde apparatuur voor observaties, waaronder verborgen camera's, observatiebussen en interactieve camera's. Maar het echte onderscheid wordt vanzelfsprekend gemaakt door de werknemers. In Breda is een team van elf personen, inclusief zes rechercheurs werkzaam dat alle kennis en expertise in huis heeft om opdrachtgevers ­ waar ook ter wereld ­ een hoogwaardige dienstverlening te kunnen garanderen. Vanwege het grote succes in ons land van de Vrijmoedgroep is enkele jaren geleden een vestiging geopend in Duitsland, hetgeen al snel een schot in de roos bleek. Eind december kreeg dit buitenlandse avontuur een vervolg in de hoedanigheid van een vestiging in Engeland. Tevens heeft de Vrijmoedgroep een eigen participatiemaatschappij in zowel Nederland als Duitsland.

Kwetsbaar
Als Hans Vrijmoed gevraagd wordt naar zijn drijfveer is het antwoord kort en krachtig: "Ik beschik over een hoog ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel! Dit bedrijf staat voor het verhogen van de veiligheid. Vooral het midden- en kleinbedrijf maakt zeer veel gebruik van onze diensten. Deze categorie bedrijven is erg kwetsbaar en wordt veelvuldig geconfronteerd met allerlei problemen zoals winkeldiefstal en agressie. Wij beschikken over de expertise hen hiertegen te beschermen."

Calamiteiten
Eigenlijk is het niet te hopen, dat er zich binnen uw bedrijf calamiteiten van dien aard voordoen, dat u ze zelf niet meer op kunt lossen. Maar, mocht u hier onverhoopt toch mee geconfronteerd worden, weet dan dat de Vrijmoedgroep hét antwoord is op al deze problemen.

Meer informatie
Vrijmoedgroep
Elsstraat 15
Postbus 2016
4800 CA BREDA
Tel: 076 - 5436435
Fax: 076 - 5436439
E-mail: vrijmoed@vrijmoed.nl
Internet: www.vrijmoed.nl


...behartigt
MKB West-Brabant

...start
Secretarieel werk doorgelicht

...ontdekt
Freefloat™. Gat in de markt voor dj's

...verhoogt
KvK tegen verhoging toeristenbelasting

...verandert
Elektronisch uittreksel nu rechtsgeldig

...rijdt
Zakelijk onderweg (deel 1)

...evalueert
"We hebben zó hard gewerkt!"

...kijkt terug
"Een plant die water moet hebben..."

...reikt uit
Ondernemen is topsport

...rijdt
Zakelijk onderweg (deel 2)

...beveiligt
Beveiliging moet worden gedragen door ondernemers

...vergroot
Gemeente volop bezig met veiligheid

...informeert
Gemeente kieskeurig met bedrijfsgrond

...spreekt
In 't kort

...organiseert
Evenementencomplex met uitstraling

...bevordert
Breda wordt kennisstad

...revitaliseert
Revitalisering voor logistiek bedrijventerrein

...realiseert
Bedrijventerrein Heilaar-Noord: ruimte voor ondernemers

...investeert
"Verbeter je omgeving, begin bij jezelf!"

...toeneemt
Meer werk door vergrijzing

...afneemt
Afkoeling economie laat ook winkelmarkt niet ongemoeid

...onderneemt
Meer winkelplannen dan ooit