De Ondernemer | Ebben • Slaats • De Jonge

In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2003













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Firma Cohen
Elektravon Breda
Europe's Best Security
Vrijmoedgroep
Ebben • Slaats • De Jonge
Amgen
Broese & Peereboom
Ebben • Slaats • De Jonge
Bij ESJ tel je mee!

"Als ESJ adviseur moet je je niet in bochten wringen, je moet gewoon duidelijk ja of nee durven zeggen tegen je cliënt. Dat betekent twee dingen: je moet er van overtuigd zijn dat je collega's de beste zijn in hun vakgebied en je moet jezelf voor meer dan 100 % inleven in de situatie van je opdrachtgever." Aan het woord is Frank van Merrienboer, fiscalist bij Ebben • Slaats • De Jonge (ESJ) Accountants & Belastingadviseurs.


'Bij ESJ tel je mee', aldus de adviseurs van Ebben • Slaats • De Jonge Accountants & Belastingadviseurs. V.l.n.r.: John Hoppenbrouwers, registeraccountant, kantoor Breda, René Mol, managementadviseur, kantoor Zevenbergen, Frank van Merrienboer, belastingadviseur, kantoor Breda, Ton Wouters, belastingadviseur, kantoor Roosendaal en Ed de Been AA, kantoor Zevenbergen.

ESJ heeft sinds 1998 ook een vestiging in Breda. Het bureau startte ruim 22 jaar geleden in Roosendaal en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met 210 medewerkers en meer dan 1800 cliënten, zowel particulieren als ondernemingen. Behalve een uitgebreide accountancy afdeling, waar de ondernemer te recht kan voor alle accountantsdiensten beschikt het bureau over een uitgebreide fiscale afdeling, "Die combinatie maakt ons zo sterk", vervolgt Frank van Merrienboer. "Zes kantoren zitten in de regio West­Brabant en twee zijn in Aruba en in Curaçao gevestigd. Onze cliënten daarentegen komen uit het hele land."

Werken in een stad van meer dan 150.000 inwoners betekent voor ESJ een extra dimensie. Breda biedt een dynamische omgeving om een geolied netwerk op te bouwen. En goede contacten zijn en blijven belangrijk in advieswerk.

"Misschien dat onze geografische ligging er toe heeft bijgedragen, maar we zijn echt sterk in internationale advisering, bijvoorbeeld in Nederland - België vraagstukken. Met de overname van Brug Belastingadviseurs in Roosendaal in mei van dit jaar hebben we die kennis nog vergroot. Een sterk punt van ons is ook dat onze medewerkers niet vast zitten aan één vestiging. We zoeken altijd naar de juiste adviseur voor de cliënt. En of die nu in Roosendaal, Bergen op Zoom, Oudenbosch of Oosterhout zijn standplaats heeft, dat maakt niets uit. De klant kan terecht bij het kantoor dat hem het beste past. En dat werkt."

"Ondernemers en particulieren willen natuurlijk een zo goed mogelijk rendement behalen en zo min mogelijk belasting betalen", zo vult Ton Wouters eveneens fiscalist aan. "Bij ESJ werken behalve all round medewerkers ook specialisten zoals bijvoorbeeld voor de begeleiding bij overnames, financiële planning of due diligence onderzoeken", zo besluit hij. Om tot slot nog even aan te geven dat ESJ ook managementadviseurs, juristen en ICT adviseurs in dienst heeft.

Meer informatie
Ebben • Slaats • De Jonge
Accountants & Belastingadviseurs
Prinsenkade 4a
4811 VB BREDA
Postbus 3462
4800 DL BREDA
Tel: 076 - 5318375
Fax: 076 - 5318385
E-mail: info@esj.nl
Internet: www.esj.nl


...behartigt
MKB West-Brabant

...start
Secretarieel werk doorgelicht

...ontdekt
Freefloat™. Gat in de markt voor dj's

...verhoogt
KvK tegen verhoging toeristenbelasting

...verandert
Elektronisch uittreksel nu rechtsgeldig

...rijdt
Zakelijk onderweg (deel 1)

...evalueert
"We hebben zó hard gewerkt!"

...kijkt terug
"Een plant die water moet hebben..."

...reikt uit
Ondernemen is topsport

...rijdt
Zakelijk onderweg (deel 2)

...beveiligt
Beveiliging moet worden gedragen door ondernemers

...vergroot
Gemeente volop bezig met veiligheid

...informeert
Gemeente kieskeurig met bedrijfsgrond

...spreekt
In 't kort

...organiseert
Evenementencomplex met uitstraling

...bevordert
Breda wordt kennisstad

...revitaliseert
Revitalisering voor logistiek bedrijventerrein

...realiseert
Bedrijventerrein Heilaar-Noord: ruimte voor ondernemers

...investeert
"Verbeter je omgeving, begin bij jezelf!"

...toeneemt
Meer werk door vergrijzing

...afneemt
Afkoeling economie laat ook winkelmarkt niet ongemoeid

...onderneemt
Meer winkelplannen dan ooit