In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2001

advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl

Bedrijven
WVS Groep
Aannemersbedrijf De Kort
Buro De Loos B.V.
De Boeck B.V.
Van Den Bergh Bouw
Het Markiezenhof
Bruynzeel
Rabobank / KvK Bergen op Zoom
Van Oers Autobanden BV
Bernaards Transport
Philip Morris Holland BV
Lamb Weston/Meijer VOF
Informa Automatisering BV
Van Der Sande Makelaardij
Teleteam Nederland BV
PricewaterhouseCoopers
Buro de Loos B.V.
Onze mensen maken het verschil!
Voor de ondernemer is een grondige risico-inventarisatie van zijn ondernemen uitermate belangrijk. De eerste stap die hierbij gezet moet worden is het grondig analyseren van de belangrijke bedrijfsrisico's en de risico's die de continuÔteit van de onderneming kunnen bedreigen, overzichtelijk in beeld brengen. De tweede stap is het analyseren van de 'lopende' bedrijfsverzekeringen zoals bijvoorbeeld autoverzekeringen, wa-bedrijfsverzekering, brand- /opstallen-/inventaris-/bedrijfsschade-verzekering, transportverzekeringen, ziekteverzuimverzekering, pemba; is de dekking van het risico voldoende ? Is de (bedrijfs)pensioenregeling up to date? Zijn al dan niet aanvullende lijfrentepolis(sen) noodzakelijk? Is het risico van arbeidsongeschiktheid voldoende afgedekt met een arbeidsongeschiktheidsverzekering en/of wao-gat en/of wao excedentpolis? Zijn de kapitaalverzekeringen al dan niet gekoppeld aan de hypotheek van het eigen huis? Taken voor de specialist. Buro de Loos B.V. uit Bergen op Zoom laat u in deze wirwar aan polissen en dekkingen door de bomen het bos weer zien. Samen met u wordt er gezocht naar de beste mogelijkheden en oplossingen, door op maat een verzekeringsplan op te stellen.


De vrijgevestigde beroepsbeoefenaren
Alweer een aantal jaren zit Buro de Loos, dat in 1984 in Breda opgericht is, in Bergen op Zoom. Met een team van 7 werknemers, met Dick de Bey sinds december 1999 als directeur en Manuel Lamkin als adjunct-directeur, fungeert dit kantoor als een landelijke tussenpersoon, die financiŽle producten levert voor hoofdzakelijk de zakelijke markt. Eťn bepaalde doelgroep is hierin overduidelijk aanwezig en dat zijn de vrijgevestigde beroepsbeoefenaren, zoals advocaten, huisartsen, medisch-specialisten en tandartsen. Een goed contact met menige landelijke bestandsorganisatie, zoals het NVVP, de Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten, stelt het kantoor in staat een totaalpakket aan te bieden; zoals bijvoorbeeld de NVVP-pakketpolis, die zowel de inkomens- als de schadekant omvat.

Volmacht
Buro de Loos bevindt zich in een unieke positie, doordat binnenshuis alle kennis, ervaring maar vooral ook de benodigde papieren aanwezig zijn, waardoor het kantoor over een aantal volmachten beschikt en dus zelf polissen af mag geven, waarmee het in staat gesteld wordt om namens maatschappijen als verzekeraar op te treden. Het jaar 2001 staat bij Buro de Loos in het teken van de regionale tussenpersonen zonder volmacht, die doorgaans hun polissen moeten inkopen bij de grote maatschappijen, en hen enthousiast te maken voor hun werkwijze. Eťn van de belangrijkste voordelen die het kantoor heeft ten opzichte van deze grotere maatschappijen is de snelheid waarmee gewerkt wordt en het maatwerk dat geleverd kan worden.

Een regionale verzekeraar
Om dit zo goed mogelijk te realiseren, wordt er momenteel met man en macht gewerkt aan het uitbreiden van de software. Eind juni moet de uitgebreide software geÔnstalleerd zijn, waarna de geÔnteresseerde tussenpersonen gebruik kunnen maken van dit efficiŽnte automatiseringssysteem. Op termijn wil Buro de Loos zich meer profileren als gevolmachtigd agent met back-office faciliteiten. Het is de bedoeling van Buro de Loos om in eerste instantie hierbij op te treden als een regionale verzekeraar.

Van doorslaggevend belang
De uiteindelijke kracht van Buro de Loos schuilt in de mensen die er werken: zij maken het verschil! "De verzekering die je inkoopt is zo'n beetje overal gelijk op wat nuanceverschillen na. De wijze waarop je dat doet is voor een ondernemer doorgaans van doorslaggevend belang. Mensen maken het bedrijf.'


...golft
Citygolf biedt andere blik op Breda

...start
"Het kleine werk voorbij"

...support
Waar de wave stopt...

...sponsort
"Toen ik er kwam, was er niks..."

...spreekt
In 't kort

...informeert
KvK helpt de ondernemer verder op weg

...telewerkt
Telewerken een succes

...reinigt
Stomerij De Zon verruimt horizon

...helpt
KvK helpt starters

Bedrijvig Bergen op Zoom

...investeert
Bergen op Zoom investeert in veelzijdige bedrijvigheid

...groeit
Bergen op Zoom, centrum door de eeuwen heen

...verbetert
De sfeervolle huiskamer voor de regio

...ontwikkelt
Geconcentreerde detailhandel in ontwikkeling

...bouwt
Volop ontwikkeling in hoogwaardige kantoorpanden

...stimuleert
Gemeentelijke stimulering - toerisme & recreatie