In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
November 2005

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...

REWIN ondersteunt bedrijven met uitbreidingsplannen
Power Technics heeft het volle vertrouwen in de toekomst

"Vertrouwen speelt een belangrijke rol bij het nemen van beslissingen. Vertrouwen in partners, in leveranciers en in jezelf. Na een periode waarin we er hard aan hebben moeten trekken, zitten we nu weer volledig op het juiste spoor," zo stelt Gert Kuiper, managing director van Power Technics uit Etten-Leur. Het bedrijf dat elektronische voedingen op maat maakt, staat aan de vooravond van mooie tijden.


Gert Kuiper.

"We maken zogenaamde 'customized voedingen', dat wil zeggen dat een klant bij ons een specifieke vraag weglegt en wij vervolgens aan de slag gaan om een product op maat te maken," aldus Gert Kuiper. "Dit product is steeds een elektronische voeding, alleen zijn de toepassingen zeer divers. Zo maken we voedingen voor de medische sector, maar bijvoorbeeld ook voedingen die gebruikt worden voor de luchtvaart of de scheepvaart. De door ons ontwikkelde en geproduceerde voedingen zijn over het algemeen schakelende voedingen met een hoog rendement. Deze voedingen voldoen aan een voorgeschreven norm met betrekking tot onder andere veiligheid en hebben ook de vereiste certificering."

Het grote voordeel van het maatwerk is dat de klanten hun wensen kenbaar kunnen maken aan Power Technics en dat vervolgens een voeding wordt gemaakt die exact overeenkomt met die wensen. Kuiper: "Dit houdt echter wel in dat het een tijdje duurt voordat de voeding gereed is om gebruikt te worden. In totaal kost het ons een half jaar tot een jaar voordat het product volledig naar de wens van de klant is en goed werkt. En dan moet het ook nog voldoen aan allerlei toetsingen en certificeringen. Zo gelden ook voor onze producten de medische normen. Dit alles vraagt van onze kant om behoorlijk wat voorinvesteringen voordat wij het product kunnen verkopen."

Toegevoegde waarde van REWIN
Kuiper nam samen met een compagnon het bedrijf eind 2003 over. Deze overname had nogal wat voeten in de aarde en dit ging gedeeltelijk ten koste van de dagelijkse bedrijfsvoering. Extra financiŽle ruimte was dan ook noodzakelijk op dat moment. Kuiper: "Via de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij werden we gewezen op de toegevoegde waarde die REWIN zou kunnen hebben voor ons bedrijf. Al snel kwamen we bij REWIN in contact met Michael Bakker. Na een prettig en uitvoerig intakegesprek wist hij waar onze behoeftes en onze wensen lagen. Hij stelde voor op zoek te gaan naar mogelijke mede-investeerders en al snel kwam hij met een 'kandidaat'. We hebben een eerste kennismakingsgesprek gehad en dit voelde goed aan. Er was meteen vertrouwen, zowel tussen ons en Michael Bakker als tussen ons en de investeerder. Na een proefperiode, waarbij gekeken is of er een 'klik' tot stand kwam, is de investeerder toegetreden tot het bedrijf."

Volle kracht vooruit
De overname is inmiddels compleet afgerond, tot tevredenheid van Kuiper: "We kunnen nu weer alle energie stoppen in het bedrijf. We hebben een andere locatie gevonden, hebben er mede dankzij de inspanningen van REWIN weer extra mankracht ťn financiŽle kracht bij gekregen, kortom: we kunnen weer op volle kracht vooruit! We gaan de toekomst met vertrouwen tegemoet!"

REWIN is op zoek naar ondernemers die ook plannen hebben om uit te breiden en te investeren. Voor deskundige en onafhankelijke financiŽle ondersteuning kunnen ondernemers contact opnemen met Michael Bakker van REWIN: telefoonnummer 076 - 56 46 784 of per e-mail m.bakker@rewin.nl.


...waarschuwt
Semigres over suc6vol ondernemen

...werkt
Poolse arbeidskrachten zijn gemotiveerd

...vertrouwt
REWIN ondersteunt bedrijven met uitbreidingsplannen

...begeleidt
Samenwerking Provincie Noord-Brabant en Syntens

...bereikt
De aanleg van de A4

...verlicht
Eindejaars­bijeenkomst KvK

...innoveert
Nieuwe Innovatievouchers beschikbaar

...denkt
Creatieve ondernemers genomineerd

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...onderschrijft
Gezamenlijk het goud van Bergen op Zoom delven

...rijdt
Mercedes-Benz, Renault Laguna en Volkswagen Jetta

...behartigt
Regionale belangenbehartiging steeds belangrijker

...bouwt
Extra zekerheid voor de consument

...werkt
Werken aan vernieuwing en vertrouwen binnen de sector

...ontvangt
Het bekroonde resultaat van een jaar lang bouwen

...realiseert
Werken in een vernieuwende sector

...ontwikkelt
Een bijzonder project

...combineert
Raakvlakken met vrijwel alle facetten van de samenleving

...creëert
Het initiëren, ontwikkelen en realiseren van bijzondere projecten

...spreekt
In 't kort

...verlaagt
Vastgoedsector draait op voor verlaging vennootschapsbelasting

...ontrekt
NVB wil af van grondwaterbelasting