In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juni 2003













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Stichting Vakopleidingen Metaal West Brabant
CNC
Intertrans Logistics B.V.
Lingen & van der Stoep
Pelikaan Reizen
TerraByte Internet Services
NV Afvalverbranding Zuid-Nederland (AZN)
Basell Benelux BV
Goeree Cleaning Service BV
De Pasvorm
Van Gansewinkel Destra Data
Méér dan een Internet Hostingprovider:
TerraByte

Om duidelijk en goed zichtbaar op het internet aanwezig te zijn, hebben bedrijven meer nodig dan enkel een domeinnaam en hosting. Ook een professionele website is van essentieel belang.


Volgens Marceau Mureau - directeur van TerraByte Internet Services - maken bedrijven nog steeds niet optimaal gebruik van de legio mogelijkheden die internet hen te bieden heeft. Mureau: "Er worden zoveel mogelijkheden nog onbenut gelaten, waardoor bedrijven het zichzelf eigenlijk onnodig moeilijk maken. Tal van zaken kunnen namelijk opgenomen worden in een database. Wat dacht je van de vertegenwoordiger die op de weg zit en dagrapporten moet inleveren. Dat soort applicaties zijn makkelijk te installeren. Verder zie ik ook nog teveel statische websites. Door interactieve applicaties te gebruiken, bind je veel meer bezoekers aan je site."

Jarenlange ervaring
TerraByte kan u helpen bij het formuleren van uw internetstrategie, het vaststellen van uw doel en het concretiseren van de koppeling naar uw huidige activiteiten en aanverwante zaken, waaronder ook het uitwerken van een goed functioneel plan valt. Inmiddels beschikt TerraByte namelijk over een jarenlange ervaring als internet hostingprovider en weet zij als geen ander, dat het hebben van een betrouwbare en kwaliteitslocatie voor uw website van enorm belang voor de onderneming is.

Omvangrijk dienstenpakket
Gestart met domeinregistratie en hosting is TerraByte de afgelopen jaren steeds verder de diepte in gegaan, op zoek naar de nodige technische ontwikkelingen en is zodoende steeds meer specialismen gaan ontwikkelen. Zo heeft zij een aantal eigen applicaties gebouwd, waaronder een ticketsysteem en een eigen helpdesksysteem. Bovendien wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de ontwikkeling van een eigen shopping systeem. Op dit moment is een team van allround vakmensen in staat u een omvangrijk dienstenpakket - domeinregistraties, web- en serverhosting, webdesign, e-commerce, consultancy, networking - aan te bieden.

Hosten
Maar er staan nog meer grote veranderingen voor TerraByte op het programma. De belangrijkste hiervan is wel, dat zij nu ook in Nederland - vanuit een hypermodern datacentrum in Amsterdam - gestart is met hosten. Als geen ander weet zij namelijk, dat uw website een verlengde van het bedrijf is en daarom permanent beschikbaar moet zijn. De TerraByte internetfaciliteiten zijn hier optimaal op berekend. Als grote voordeel brengt dit verder met zich mee, dat klanten steeds specifiekere maatwerkoplossingen geboden kunnen worden. Mureau: "Alles bij elkaar genomen zetten wij hiermee een product neer, dat toch wel vrij uniek voor Nederland is."

Klantgerichte dienstverlening
Steeds meer bedrijven hebben de afgelopen jaren kennisgemaakt met de sterke, klantgerichte dienstverlening van TerraByte. Geen lange wachttijden aan de telefoon, de snelheid waarmee applicaties geïnstalleerd kunnen worden, de klantvriendelijkheid en begrijpelijke uitleg over de ongekende mogelijkheden van het internet zijn hierin slechts enkele aansprekende voorbeelden. Surft u verder voor het uitgebreide dienstenpakket eens naar de geheel vernieuwde website en ontdek dat TerraByte inderdaad méér is dan een Internet Hostingprovider.

Meer informatie
Markt 20, Postbus 130, 4760 AC Zevenbergen
Tel: 0168-324797
Fax: 0168-323388
E-mail: info@terrabyte.nl
Website www.terrabyte.nl


...informeert
Toneel ter verhoging van het kwaliteitsbewustzijn

...start
"We bedenken handelingen voor de machines"

...vestigt
Vrees voor Outlet Center West-Brabant ongegrond?

...onderzoekt
Onderzoek bevestigt West-Brabants tekort aan bedrijventerreinen

...leert
Leren van elkaar

...netwerkt
Netwerkdag in Roosendaal met als toegift: Robert Maaskant

...onderneemt
Hogeschool wil lage drempel voor ondernemers

...rijdt
Zakelijk onderweg

...ontwikkelt
Juniorkamer Breda biedt diepgang

...vervangt
Trots op zijn gemeente Moerdijk

...waardeert
Actief meedenken in oplossingen

...onderscheidt
Randvoorwaarden voor toerisme scheppen

...concentreert
Moerdijk concentreert bedrijvigheid

...praat mee
Ondernemers willen aan voorkant van beleid meepraten

...overtuigt
Bedrijven overtuigen van nut brandvoorzieningen

...verenigt
Goede communicatie als doelstelling

...puzzelt
Puzzelen met de winkelpanden in centrum Zevenbergen

...serveert
Breda Culinair wordt bijzonder dit jaar

...bruist
Rotary Hulst bruist van energie

...behoudt
Nieuwbouw behoudt de beste kansen

...huisvest
Leegstaande kantoorruimte in grote steden valt mee

...spreekt
In 't kort