In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2005

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Van Oers International
RPS Advies B.V.
Van Wezel Elektrotechniek
Nostimos Letselschade-deskundigen
NAC
Cosun Food Technology Centre
Uytdehaag bv Schilderwerken
Fruit World Breda B.V.
ABC Breda
het eerste loket in de regio voor zakendoen in het buitenland
Van Oers International

'Van Oers International streeft ernaar het eerste loket in de regio te zijn op het gebied van zakendoen in het buitenland en vanuit het buitenland in Nederland.' Een ambitieus mission statement wordt hiermee op tafel gelegd.


Van links naar rechts Gijs Vermoij, Jeroen Geers en Eddy van Oosterhout

Van Oers International is onderdeel van Van Oers Accountants en Belastingadviseurs, één van de grotere, regionale accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland, gevestigd in Breda, Oosterhout, Roosendaal en Etten-Leur.

Hands-on mentaliteit
Inmiddels kan Van Oers putten uit een ervaring van ruim 40 jaar. Een periode waarin steevast de klant centraal heeft gestaan en betrokkenheid en een goed persoonlijk contact hoog in het vaandel worden gedragen. Het kantoor kenmerkt zich door een overduidelijke hands-on mentaliteit. Van Oers adviseert niet alleen, maar voert ook uit hetgeen zij adviseert. Daarnaast onderscheidt Van Oers zich in de markt door een drietal zeer specialistische adviesgroepen. Naast 'Van Oers Structurering' en 'Van Oers Recovery Services' is vanaf dit jaar tevens 'Van Oers International' operationeel.

Van Oers International
Een nieuwe adviesgroep, maar wel met een jarenlange ervaring. Want juist door die tientallen jaren aan ervaring op internationaal niveau heeft dit specialisme momenteel een dusdanige omvang gekregen om een specifieke adviesgroep in het leven te roepen. Via het lidmaatschap van The Leading Edge Alliance en vooral het zorgvuldig opgebouwde eigen netwerk van gelijksoortige en met name gelijkdenkende advieskantoren, is Van Oers dé gateway voor ondernemers tot zeker 60 landen.

Oost-Europa
De laatste jaren heeft Van Oers zich naast haar tweede thuismarkt België gefocust op de Oost-Europese landen. Vanwege de enorme groei-economie, goedkope arbeidskrachten en een gunstig fiscaal klimaat, is deze regio momenteel enorm in trek. Van Oers treedt hierbij niet alleen op voor Nederlandse ondernemers, maar ook voor buitenlandse internationale ondernemingen die Nederland als uitvalsbasis voor hun investeringen in Oost-Europa kiezen. In Oost-Europa is Van Oers betrokken als adviseur bij het opzetten en onderhouden van de structuur met betrekking tot de volgende activiteiten: transport & logistiek, productie, projectontwikkeling, vastgoed, energie, financing en handel.

België
De fiscale aantrekkingskracht van België is ondanks allerlei opgeworpen Nederlandse drempels nog steeds groot. Met het door het parlement goedgekeurde voorstel om per 1 januari 2006 een notionele interestaftrek in te voeren, een soort van flexibele 'vermogensaftrek' voor onder andere BVBA's en NV's, is België nog aantrekkelijker geworden. Door het structureren van ondernemings- en beleggingsvermogen via België wordt de Nederlandse vennootschapsbelasting aanzienlijk verminderd, zonder dat daar een heffing van Belgische belasting tegenover staat. Daarnaast biedt België ook nog tal van mogelijkheden voor het belastingvrij overhevelen van vermogen naar de volgende generatie en het belastingvrij verkopen van uw onderneming.

Een voortreffelijke partner
Doet u ook wel eens zaken in/met het buitenland, of staat u wellicht op het punt uw vleugels uit te slaan om te ontdekken welke voordelen zakendoen in Oost-Europa of België voor u in petto kan hebben? In Van Oers International vindt u een voortreffelijke partner. Zij neemt de coördinatie op zich, instrueert en controleert de verschillende professionals, die bij de opzet van een buitenlandse of Nederlandse vestiging voor een buitenlandse onderneming zijn betrokken. In feite neemt zij u alles uit handen, zodat u zich voor de volle 100% bezig kunt houden met waar u goed in bent: ondernemen. Doe hier dus uw voordeel mee en ontdek dat Van Oers International haar mission statement - het eerste loket in de regio voor zakendoen in het buitenland en vanuit het buitenland in Nederland - volledig waarmaakt.

Voor meer informatie over Van Oers International kunt u contact opnemen met:
mr. Eddy van Oosterhout, 0165-582600,   e.voosterhout@vanoers.nl
mr. Gijs Vernoij, 0165-582600,   g.vernoij@vanoers.nl
drs. Jeroen Geers, 076-5303800,   j.geers@vanoers.nl
www.vanoers.nl


...innoveert
West-Brabant een van de meest veelbelovende regio's

...start
'Op een bepaalde leeftijd moet je beslissen wat je wilt met je carrière'

...profiteert
Breda trekker van "Beneluxering"

...stimuleert
Syntens stimuleert innovatie in de food sector

...groeit
'Je moet de markt respecteren'

...opent
Primeur Bedrijvenloket voor Moerdijk

...reist
Handelsreis Griekenland, 2 - 5 november 2005

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...berekent
MKB, weinig ziekteverzuim: toch maatregelen treffen!

...rijdt
Zakelijk onderweg

...informeert
Kansen die Breda moet pakken

...ontwikkelt
Aan de vooravond van een indrukwekkende ontwikkeling

...bereikt
'Het effect dat je met je website bereikt. Dat is wat telt...'

...vindt
De Bavelse berg, een unieke evenementenlocatie?!

...presteert
Breda presteert nog steeds bovengemiddeld

...verenigt
Oprichting bedrijvenvereniging Hylair

...vestigt
Breda maakt bedrijven terreinen klaar voor de toekomst

...winkelt
Breda, (winkel)stad met karakter

...verhuurt
Bouw blushuis van start gegaan

...zoekt
Mkb: minder banen, minder gemotiveerde sollicitanten

...roept
Gezamelijk moeten die schouders eronder

...bouwt
'Aan de detailhandel wordt meer verdiend dan in de detailhandel zelf'