In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2005

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Van Oers International
RPS Advies B.V.
Van Wezel Elektrotechniek
Nostimos Letselschade-deskundigen
NAC
Cosun Food Technology Centre
Uytdehaag bv Schilderwerken
Fruit World Breda B.V.
ABC Breda
Van Wezel Elektrotechniek
Een belangrijke schakel in elektrotechniek

De mogelijkheden op het gebied van elektrotechniek nemen in sneltreinvaart toe. Denk maar eens aan alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gebouwenbeheerssystemen. De wensen en eisen van uw opdrachtgevers houden daarmee gelijke tred. Dat heeft uiteraard belangrijke consequenties voor de besturings- en verdeelinrichtingen die geïnstalleerd worden. Deze worden almaar complexer, bevatten steeds meer componenten en technologieën die vergaande expertise vereisen. Voor die expertise en om tijd en kosten te besparen kunt u wellicht vertrouwen op een gespecialiseerde partner: Van Wezel Elektrotechniek.


Gestart van huis uit in 1986 groeide het bedrijf van Johan en Carla van Wezel uiteindelijk toch uit dat spreekwoordelijke jasje. Vandaar dat in 2001 - als één van de eersten - de intrek genomen werd in een ruim pand op bedrijventerrein Hoogeind II. Oorspronkelijk nog gespecialiseerd in zowel elektro- als koeltechniek heeft het bedrijf dat tweede specialisme inmiddels achter zich gelaten en zich volledig toegelegd op de elektrotechniek. Een tweetal pijlers voeren hierbinnen de boventoon. Zo ontwerpt en bouwt Van Wezel Elektrotechniek verdeelinrichtingen. Exact volgens de specificaties van de klanten. En die klanten komen uit alle mogelijke sectoren; voornamelijk installatiebedrijven, maar ook fabrieken en zorginstellingen. Deze verdeelinrichtingen kunnen nogal verschillen van formaat; van heel klein tot heel groot. De absolute top in lengte was maar liefst 15 meter en staat in het Radboud Ziekenhuis te Nijmegen. Zeer speciaal en uitdagend zijn deze omvangrijke projecten. Maar de kleine(re) klanten zijn evenzo belangrijk en misschien nog wel belangrijker voor Van Wezel Elektrotechniek. Hen bedient dit bedrijf met evenveel zorg en aandacht.

Schakelkasten
Ook het ontwerpen en bouwen van besturingspanelen is een voornaam specialisme van Van Wezel Elektrotechniek. Met name op het gebied van koel- en vriestechniek beschikt dit bedrijf over een zeer ruime ervaring. De range aan deze besturingsproducten voor koel- en vriessystemen varieert van eenvoudige standaard schakelkastjes tot zeer complexe regelingen voor beheerssystemen; met andere woorden ongekend maatwerk. De schakelkasten zijn modulair opgebouwd; gemakkelijk voor onderhoud en eventuele uitbreidingen of aanpassingen. Er is optimaal rekening gehouden met de veiligheid van installateur en gebruiker. Ze hebben een fraai design en misstaan in geen enkele omgeving. Door de jaren heen heeft Van Wezel Elektrotechniek het dienstenpakket steeds verder uitgebreid. Zo is naast het ontwerpen en bouwen van besturings- en verdeelinrichtingen hier enige tijd geleden het aanleggen van spanningsrails bijgekomen. Spanningsrail wordt tegenwoordig steeds meer gebruikt ter vervanging van zware kabels. De rails wordt op maat gemaakt en geïnstalleerd. Er zitten heel veel aansluitmogelijkheden op, waardoor deze spanningsrail voor de eindgebruiker erg praktisch is.

Kwaliteit
Een team van 15 vakmensen draagt zorg voor de aflevering van een goed product. Want kwaliteit staat hier centraal. Evenals flexibiliteit, aangezien snelheid van handelen een groot goed in de huidige markt is. Omdat Van Wezel Elektrotechniek de meest noodzakelijke materialen altijd op voorraad heeft, kan het bedrijf zonder tijdverlies voor u aan de slag. Hiermee heeft Van Wezel Elektrotechniek een uitstekende naam opgebouwd en doet zijn reputatie 'Een belangrijke schakel in elektrotechniek' alle eer aan.

Van Wezel Elektrotechniek
Minervum 7345
4817 ZD Breda
T 076-5722850
F 076-5720703
E elektro@wezelbv.nl
W www.wezelbv.nl


...innoveert
West-Brabant een van de meest veelbelovende regio's

...start
'Op een bepaalde leeftijd moet je beslissen wat je wilt met je carrière'

...profiteert
Breda trekker van "Beneluxering"

...stimuleert
Syntens stimuleert innovatie in de food sector

...groeit
'Je moet de markt respecteren'

...opent
Primeur Bedrijvenloket voor Moerdijk

...reist
Handelsreis Griekenland, 2 - 5 november 2005

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...berekent
MKB, weinig ziekteverzuim: toch maatregelen treffen!

...rijdt
Zakelijk onderweg

...informeert
Kansen die Breda moet pakken

...ontwikkelt
Aan de vooravond van een indrukwekkende ontwikkeling

...bereikt
'Het effect dat je met je website bereikt. Dat is wat telt...'

...vindt
De Bavelse berg, een unieke evenementenlocatie?!

...presteert
Breda presteert nog steeds bovengemiddeld

...verenigt
Oprichting bedrijvenvereniging Hylair

...vestigt
Breda maakt bedrijven terreinen klaar voor de toekomst

...winkelt
Breda, (winkel)stad met karakter

...verhuurt
Bouw blushuis van start gegaan

...zoekt
Mkb: minder banen, minder gemotiveerde sollicitanten

...roept
Gezamelijk moeten die schouders eronder

...bouwt
'Aan de detailhandel wordt meer verdiend dan in de detailhandel zelf'