In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juni 2005

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...

Rainbow Parc & TradeParc
Twee opmerkelijke nieuwbouwprojecten in Oosterhout

Gelegen in de groene ring rondom de Randstad is juist Oosterhout een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. Met behoud van het Brabantse karakter heeft Oosterhout zich ontpopt als een internationaal centrum voor handel, logistiek en diensten.


TradeParc

Ook in Oosterhout staat er momenteel heel wat in de steigers op het gebied van ontwikkeling van bedrijventerreinen. Voor informatie klopte de Ondernemer aan bij Verbrugge Makelaardij BV en liet zich uitvoerig informeren over twee bijzondere projecten. Zo realiseert Dongemond Totaalbouw b.v. momenteel op het Rainbow Parc een aantal moderne, representatieve bedrijfspanden. Rainbow Parc - een perceel van circa 2 1/2 ha - is een nabij de A27 gelegen intiem en hoogwaardig bedrijvenpark, dat deel uitmaakt van het nieuwe bedrijventerrein Everdenberg en voorziet in de huisvestingsbehoefte van kleinschalige milieuvriendelijke ondernemingen.

Het biedt ruimte voor vijf vrijstaande kantoren met showroom in twee bouwlagen, acht bedrijfspanden van het type twee-onder-één-kap, elk met een eigen uitpandig kantoorgedeelte in twee bouwlagen en voor een viertal kleinere opslag- en/of werkruimten. Daar naast is een 'grootschalig' project gerealiseerd door Floheik b.v. bestaande uit geschakelde hallen en kantoren, die in praktische zin eenvoudig te koppelen zijn.

Kwaliteitsniveau
Veel zorg is er besteed aan de uitstraling. De verzorgde opzet van het plan en de toegepaste architectuur van de panden zullen alleszins tegemoetkomen aan de behoefte van de veeleisende ondernemer. Maatgevend voor het kwaliteitsniveau is de doordachte en degelijke materiaalkeuze en de aandacht die daarbij is besteed aan de inrichting van het buitengebied. Niet voor niets wordt de slogan 'Rainbow Parc: Waar uw bedrijf kleur mag bekennen' gehanteerd.

Goede infrastructuur
Ook TradeParc maakt deel uit van bedrijventerrein Everdenberg. Gelegen op het voormalige OZF-terrein (Oosterhoutse Zoetwaren Fabriek), direct aan de A27. Hiermee ligt het terrein zeer gunstig ten opzichte van de voornaamste handelssteden in de Benelux. Naast een goede infrastructuur en verzorgde groenvoorziening is bij het ontwerp van dit TradeParc veel aandacht besteed aan representativiteit, degelijkheid en veiligheid.


Rainbow Parc.

Twee solitaire panden
De opzet en indelingen van de twee afzonderlijke bedrijfsgebouwen zijn zodanig, dat ze eenvoudig zijn te veranderen aan de behoefte van de huurders. Door deze opzet is het mogelijk om kantoorunits en bedrijfshallen van verschillende grootte te creëren. Ook kunnen afzonderlijke units indien gewenst onderling gekoppeld worden. De ontwikkeling bestaat uit twee solitaire panden, waarin zowel kantoor- als bedrijfsruimten worden gerealiseerd. Deze twee panden worden onderverdeeld in tien units - in totaliteit ca. 5.215m2 bedrijfsruimte en ca. 2.275m2 kantoorruimte - van verschillende afmetingen. In eerste instantie gold voor beide parken, dat deze enkel door foodgerelateerde bedrijven betrokken konden worden. Dit is inmiddels bijgesteld zodat ook andere takken van sport - mits niet vervuilend of teveel geluidshinder veroorzakend - hier gehuisvest kunnen worden.

Alles naast de deur
Rainbow Parc en TradeParc : twee opmerkelijke nieuwbouwprojecten in Oosterhout. Perfect gelegen nabij de A27 en de A59/A16 waardoor snelle verbindingen met de Randstad, maar ook met steden als Antwerpen, Brussel, Eindhoven en het Ruhrgebied mogelijk zijn. Enerzijds is er dus de rust en de stilte van het 'Brabantse', anderzijds de bedrijvigheid en dynamiek van deze nabijgelegen steden. Kortom: een combinatie van ruimte en 'alles' naast de deur.


...spreekt
'Schaarste aan grondstoffen geen bedreiging voor wereldeconomie'

...start
Complexe onderwerpen snel duidelijk door 3D-animaties en 3D-Virtuality Reality

...innoveert
Breda is nieuw creatief bedrijf rijker

...ondersteunt
Starterslift

...verkoopt
'Verkopen is een vak apart'

...bevordert
'Innovatie is één moment van inzicht'

...groeit
Electronicaplatform groeit

...belegt
De Beleggings- adviseurs

...rijdt
Zakelijk onderweg

...interviewt
Positieve houding bij Gemeente Dongen

...structureert
De binnen- en buitenring van Dongen

...informeert
In Dongen is het goed wonen en werken

...ondersteunt
Trots op de Dongense ondernemers

...onderneemt
Positieve toon bij Dongense ondernemers

...verbetert
Professioneler en zakelijker gemeentebeleid

...verandert
Gewone bedrijven, die ook heel bijzonder zijn

...regelt
Collectieve VUT- en prépensioenregelingen worden individuele regelingen

...verhuist
'Verhuisbereidheid ondernemers in Breda vele malen groter dan elders in ons land'

...realiseert
HEJA Project- ontwikkeling gaat voor mooie projecten

...ontwikkelt
Nieuwbouwprojecten bieden volop kansen aan het MKB

...huisvest
Twee opmerkelijke nieuwbouw- projecten in Oosterhout

...vestigt
Gunstig vestigings- klimaat in West-Brabant