In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Februari 2004













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
De Block
Tivoli Oudenbosch
White Products B.V.
K&D Spuitservices
Aannemersbedrijf van Agtmaal B.V.
Coby International Fair Support
M.Y. Cartons B.V.
Kendrion Van Niftrik B.V.
Rabobank Zuidwesthoek
Hydrohoist B.V.
Rabobank Steenbergen
Transport Partners B.V.
Akkermans Techniek Steenbergen B.V.
Wesdorp & Van Geel Assurantiën B.V
De basis voor succes: Coby International Fair Support

Elk geslaagd evenement kenmerkt zich door een gezond fundament. Daarom staat Coby IFS letterlijk en figuurlijk aan de basis van menig succesvolle beurs of tentoonstelling.


Gestart in 1976 van huis uit, met slechts een auto inclusief aanhanger en 300m2; vloerbedekking ter beschikking is dit familiebedrijf - dat de laatste 15 jaar al onder de bezielende leiding van de broers Renzo en Han Kaas staat - door de jaren heen uitgegroeid tot één van Europa's grootste verhuurbedrijven op het terrein van vloerbedekking en meubilair voor beurzen, tentoonstellingen en andere grootschalige evenementen.

Europa
In principe betreft het hier een tweetal bedrijven onder hetzelfde dak, die elkaar in hun dienstverlening op perfecte wijze aanvullen. Allereerst is daar 'Coby', dat de volledige invulling - dus inclusief advies, verhuur, transport en aanbrengen - van de vloerbedekking verzorgt. 'IFS' (International Fair Support) is vervolgens in staat eveneens dit totaaltraject te doorlopen voor het meubilair en aanverwante artikelen. Vanuit het hoofdkantoor in Oudenbosch heeft Coby IFS uitstekende directe verbindingen naar alle belangrijke commerci‘le centra in Europa, zodat de serviceverlening zich kan uitstrekken tot ver over de nationale grenzen. Het gespecialiseerde wagenpark en de eigen depots in de verschillende Europese landen completeren deze optimale en uiterst professionele dienstverlening.

Vakmensen
"In deze business is het niet zo zeer het materiaal waarmee je je kunt onderscheiden, maar juist de mensen zijn doorslaggevend," geeft Renzo Kaas aan. "Hier werkt een hecht team, louter vakmensen, dat opdrachtgevers nog steeds verbaasd doet staan van de snelheid waarmee zij een ruimte in kunnen richten. Hiernaast garanderen wij een uiterst concurrerende prijs en een assortiment dat zowel in de breedte als in de diepte ongekend is. Wij hebben in ons magazijn zeker 150.000m2; vloerbedekking staan van diverse materialen en in vele kleuren. En wat te denken van ons uitgebreide scala aan stoelen, krukken, tafels, kasten, vitrines en wat al niet meer."

Toonaangevende evenementen
Het is dan ook niet verwonderlijk, dat alle grote Europese beurs- en evenementenorganisaties regelmatig gebruikmaken van de professionele dienstverlening van Coby IFS voor een snelle inrichting van hun ruimtes. Internationale Kunstbeurzen, Antiekbeurzen Basel en Zurich, Luchtvaartshow Parijs, NATO-TOP Maastricht, EURO-TOP Maastricht, Miljonairsfair, Odina tennis Rosmalen, TT Assen. Een ongekende hoeveelheid aan toonaangevende evenementen en toch nog maar een kleine greep uit de door Coby IFS verzorgde projecten. Want uiteraard verzorgt dit bedrijf ook gewoon de wat kleinere evenementen hier in de regio, zoals bijvoorbeeld bedrijfsfeesten. Wel laat Renzo Kaas tussen neus en lippen door nog snel even ontglippen, dat het de hoogste tijd wordt voor een nieuw beursgebouw in deze regio, zodat West-Brabant qua organisatie van evenementen landelijk ook weer meetelt.

100% Vakmanschap
Bij de organisatie en inrichting van tentoonstellingen is een goede logistiek van groot belang. U heeft hierbij een bedrijf nodig waarop u kunt bouwen. Een bedrijf dat alles met 100% vakmanschap vanaf het eerste advies tot en met de kant-en-klare oplevering verzorgt. En precies daar zorgt dit bedrijf voor. Coby International Fair Support: De basis voor succes!

Meer informatie
Coby International Fair Support
Bosschendijk 215
4731 DD Oudenbosch
Tel: 0165 - 33 68 68
Fax: 0165 - 31 73 22
E-mail: cobybv@wxs.nl
Internet: www.coby.nl


...daagt uit
Onno Hoes daagt ondernemers uit

...start
Financiële kennis en capaciteit op maat

...innoveert
Ondernemers ontwikkelen met speciale methode nieuwe ideeën voor bestaande markt

...zoekt
Buitenlandse stagiaires zoeken werkervaring

...koppelt
MKB overspoeld door aanvragen onderwijs

...spreekt
Ex-profwielrenner Hennie Kuiper grote trekpleiter voor Startersnet Bergen op Zoom!

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...verenigt
Port Council maakt zich hard voor gezonde haven

...presenteert
Moerdijk, the right choice in the Rotterdam area

...onderneemt
Outsourcing naar lagelonenlanden

...verricht
Academisch adviesbureau biedt voordeel

...meet
Blijft Breda 'moving ahead'?

...ontstaat
"Wonen én werken binnen onze gastvrije gemeente staan centraal"

...interesseert
Veel belangstelling voor lidmaatschap

...versterkt
Versterken en samenwerken zijn sleutelbegrippen

...woensdrecht bericht
In de Parel van de Zuidwesthoek gaat het blauwe water over in het groene bos

...vervult
"Nassaustad" vervult al eeuwen regiofunctie

...biedt
Kapelle: een veelzijdige gemeente

...revitaliseert
Revitalisering Smokkelhoek: ruimte én allure

...kweekt
Gemeente Kapelle in trek bij glastuinbouw

...verbetert
Programma gemeente Breda en LCH voorziet in degelijke ingrijpende verbetering

...stabiliseert
Stabilisering van grondprijzen in zicht

...leest
In 't kort