In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Februari 2004













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
De Block
Tivoli Oudenbosch
White Products B.V.
K&D Spuitservices
Aannemersbedrijf van Agtmaal B.V.
Coby International Fair Support
M.Y. Cartons B.V.
Kendrion Van Niftrik B.V.
Rabobank Zuidwesthoek
Hydrohoist B.V.
Rabobank Steenbergen
Transport Partners B.V.
Akkermans Techniek Steenbergen B.V.
Wesdorp & Van Geel Assurantiën B.V
Rabobank Steenbergen
100 Jaar lokaal betrokken: Rabobank Steenbergen

Veel banken trekken momenteel het centrum uit, waardoor de afstand tot de klant letterlijk en figuurlijk wordt vergroot. De Rabobank geeft er daarentegen ­ van oudsher ­ nog steeds de voorkeur aan juist dichtbij haar klanten te zitten en hen vanuit deze positie optimaal te bedienen.


vlnr. P. Heesakkers, R. Reedijk, R. Dekkers, E. van Houtum.

Exact 100 jaar al staat Rabobank Steenbergen in het hart van deze dynamische gemeente, die gekenmerkt wordt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Met veel van de lokale ondernemers onderhoudt zij inmiddels een jarenlange relatie. Hierbinnen opereert Rabobank Steenbergen als een professionele financiële dienstverlener, die werkt met korte lijnen, waardoor snel en adequaat gereageerd kan worden op de behoeften van klanten.

Allround adviseurs
Binnen Rabobank Steenbergen is een aantal allround adviseurs werkzaam, die ­ door te participeren in overlegorganen etcetera ­ een sterke binding met deze gemeente hebben en weten wat er speelt. Naast een zeer brede kennis op het terrein van de financiële dienstverlening, heeft ieder van hen daarbinnen nog zijn eigen specialisme. Drie van die specialisten zijn Rob Reedijk, specialist MKB/HID, René Dekkers, agrarisch specialist en Edwin van Houtum, specialist Verzekeringen. Door het persoonlijke contact met de ondernemers hoog in het vaandel te dragen, blijven zij volledig op de hoogte en kunnen hierdoor beter inspelen op hun wensen en behoeften. In hun dienstverlening worden Reedijk, Dekkers en Van Houtum ondersteund door een aantal sterke commerciële binnendienstmedewerkers, die onder andere zorg dragen voor de eerste opvang van de klant.

Expertise
"Wij kunnen deze ondernemers een breed scala aan producten leveren, temeer daar wij uiteraard op ieder gewenst moment een beroep kunnen doen op de ongekende expertise van Rabobank Nederland," verklaart algemeen directeur Peter Heesakkers. "Al sinds jaar en dag lopen wij als bank op tal van terreinen voorop in het betalingsverkeer. Met onze renteproducten hebben wij al heel wat klanten op een uitstekende manier weten te bedienen, een mooi voorbeeld hiervan is 'treasury'. Op verzekeringsgebied is de Bedrijven Compact Polis een mooi product voor onze zakelijke klanten. Afhankelijk van het aantal verzekerde rubrieken kan de korting oplopen tot maximaal 12%. Verder is de Rabobank marktleider als het gaat over elektronisch bankieren. En dan niet alleen op het gebied van internetbankieren, maar ook in ons aanbod van bedrijfsmatige pakketten, die zelfs gelinkt kunnen worden aan diverse boekhoudprogramma's."

Seminars
Maandag 2 februari is op feestelijke wijze het jubileumjaar '100 jaar Rabobank Steenbergen' ingeluid. Heel wat bijzondere evenementen staan er door het jaar heen op het programma. Zo worden er voor de agrarische ondernemers, MKB/HID en verenigingen/stichtingen een drietal seminars georganiseerd. De exacte invulling hiervan staat nog niet helemaal vast, maar dat er sprekers van naam aanwezig zullen zijn, staat buiten kijf. Verder staat er eveneens een thema-avond onder de titel 'De economische dynamiek in Steenbergen' gepland, met als doel ondernemers ­ maar ook geïnteresseerde particulieren ­ bij te praten over de vraag 'Waar staat Steenbergen nu eigenlijk?'. Ook deze bijeenkomst zal door een prominent spreker worden voorgezeten.

Festiviteiten
Voor de exacte data hiervan ­ en dat geldt ook voor de overige festiviteiten ­ is het aan te raden de huis-aan-huis editie 'BankinBeeld' goed in de gaten te houden. Rabobank Steenbergen wil zoveel mogelijk mensen mee laten delen in de feestvreugde. Zij is niet voor niets al 100 jaar betrokken bij deze gemeente.

Meer informatie
Rabobank Steenbergen
Fabrieksdijk 6
Postbus 25
4650 AA Steenbergen
Tel: 0167 - 543210
E-mail: info@rabobank.steenbergen.nl
Internet: www.specialjobs.nl

Rob Reedijk (MKB/HID specialist): 0167-543230
René Dekkers (agrarisch specialist): 0167-543235
Edwin van Houtum (specialist Verzekeringen): 0167-543240


...daagt uit
Onno Hoes daagt ondernemers uit

...start
Financiële kennis en capaciteit op maat

...innoveert
Ondernemers ontwikkelen met speciale methode nieuwe ideeën voor bestaande markt

...zoekt
Buitenlandse stagiaires zoeken werkervaring

...koppelt
MKB overspoeld door aanvragen onderwijs

...spreekt
Ex-profwielrenner Hennie Kuiper grote trekpleiter voor Startersnet Bergen op Zoom!

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...verenigt
Port Council maakt zich hard voor gezonde haven

...presenteert
Moerdijk, the right choice in the Rotterdam area

...onderneemt
Outsourcing naar lagelonenlanden

...verricht
Academisch adviesbureau biedt voordeel

...meet
Blijft Breda 'moving ahead'?

...ontstaat
"Wonen én werken binnen onze gastvrije gemeente staan centraal"

...interesseert
Veel belangstelling voor lidmaatschap

...versterkt
Versterken en samenwerken zijn sleutelbegrippen

...woensdrecht bericht
In de Parel van de Zuidwesthoek gaat het blauwe water over in het groene bos

...vervult
"Nassaustad" vervult al eeuwen regiofunctie

...biedt
Kapelle: een veelzijdige gemeente

...revitaliseert
Revitalisering Smokkelhoek: ruimte én allure

...kweekt
Gemeente Kapelle in trek bij glastuinbouw

...verbetert
Programma gemeente Breda en LCH voorziet in degelijke ingrijpende verbetering

...stabiliseert
Stabilisering van grondprijzen in zicht

...leest
In 't kort