In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juni 2005

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Van Oers - Accountants & Belastingadviseurs
Notariskantoor Dongen
Bromedo & Esmono
Duine Adviesburo
Wie investeert er nu in een boekhoudpakket?!
Van Oers Online Diensten!

Een laptop en een internetverbinding. Meer heb je tegenwoordig niet nodig om meer uit je boekhouding te halen. Sterker nog: wat Van Oers Accountants en Belastingadviseurs betreft kun je als ondernemer 24 uur per dag, overal ter wereld continu je financiële gegevens bekijken, cijfers vergelijken en gefundeerd en adequaat je beleid bijsturen. Een bijkomstig voordeel? Nooit meer investeren in een nieuw boekhoudpakket.


"Inderdaad", geeft directielid Martin van Dijke grif toe. "Investeren in boekhoudpakketten is voor een aantal van onze klanten al voorgoed verleden tijd. Want dat is nu precies wat wij als accountantskantoor de afgelopen jaren hebben gedaan. Veel tijd en geld gestoken in de ontwikkeling en implementatie van een online boekhoudpakket waar onze klanten de vruchten van plukken. Want dankzij onze online services hoeven zij niet alleen geen eigen software meer aan te schaffen of onderhoud te plegen op het systeem. Zij hebben ook geen omkijken meer naar de dagelijkse back-ups en beschikken in één moeite door over een deskundig bemande helpdesk. Daarnaast kunnen wij bij vragen van de klanten direct meekijken in hun financiële administratie die op onze servers draait."

Pragmatisch met beleid
"Revolutionair? Zo mag je het gerust noemen", glimt de Bredase accountant. "Het aantal financiële dienstverleners in Nederland dat haar klanten een online administratie kan aanbieden, is nog steeds beperkt. Eigenlijk vreemd. Zeker als je weet hoeveel voordelen online boekhouden op beleidsmatig niveau met zich meebrengt." Het systeem is vanaf elke plek ter wereld toegankelijk en als de klant het wil ook door meerdere personen te gebruiken. Het maakt ondernemers minder afhankelijk van hun administratieve afdeling en laat hen veel slagvaardiger opereren. De administratie wordt rechtstreeks op de servers bij Van Oers Accountants en Belastingadviseurs verwerkt in een voor de klant specifiek ingerichte financiële administratie.

De toekomst is begonnen
Van Dijke is ervan overtuigd dat de toekomst van de accountancy zich doorzet in online diensten. "Ons online pakket kan worden uitgebreid met een module telebankieren. Het voordeel hiervan is dat facturen maar een keer geboekt hoeven te worden in plaats van twee keer. Openstaande crediteuren worden automatisch bijgewerkt na betaling en bankafschriften kunnen elektronisch worden ingelezen. Daarnaast is er ook een facturatiemodule. Echter het blijft niet bij alleen online boekhouden, onze relatie kan ook online over managementinformatie beschikken, zoals de voor hem relevante kengetallen."

Computer versus persoonlijk contact?
Is accountancy en belastingadvies al niet afstandelijk genoeg? En staan online diensten het toch al weinig persoonlijke contact niet in de weg? Van Dijke reageert beslist: "Nee, integendeel als je het mij vraagt. De computer kan nooit onze persoonlijke betrokkenheid overnemen. Wél ondersteunen. Bovendien kunnen wij door de online diensten nog directer op de klant zitten en echt actief meedenken over actuele ontwikkelingen. Voor ons natuurlijk ook alleen maar interessant. Het onderstreept het boeiende en veelzijdige van ons beroep." "Niks saaie cijfers", verzekert Van Dijke, "Maar altijd bovenop de feiten waarop we onze adviezen baseren. Alleen op die manier kunnen we onze rol als vertrouwenspersoon en onze bijdragen aan de strategieën van onze klanten zo voortvarend invullen als we willen".

Ruim veertig jaar betrokken bij het MKB
Van Oers Accountants en Belastingadviseurs, is ruim veertig jaar geleden opgericht door Harrie van Oers. Inmiddels heeft het van oorsprong Bredase bedrijf ook vestigingen in Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout en telt het 180 medewerkers. De activiteiten van Van Oers zijn onder te verdelen in de disciplines: accountancy (nationaal en internationaal), fiscaal advies (nationaal en internationaal), administratieve dienstverlening, loonadvies, overnamebegeleiding, organisatieadvies en juridische dienstverlening. Aan de basis van het nog steeds groeiende klantenbestand van Van Oers Accountants en Belastingadviseurs ligt volgens de directie en medewerkers van het kantoor het persoonlijke contact, wederzijdse vertrouwen en constructieve overleg met de klant. En - ook niet onbelangrijk - de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding die het kantoor hanteert.

Staat u op het punt om een nieuw boekhoudpakket aan te schaffen of was u toch al op zoek naar een pro-actief accountantskantoor?

Meer informatie
Van Oers
Accountants & Belastingadviseurs
Ginnekenweg 145
4818 JD Breda
Tel.: 076 - 5303800
Internet: www.vanoers.com


...spreekt
'Schaarste aan grondstoffen geen bedreiging voor wereldeconomie'

...start
Complexe onderwerpen snel duidelijk door 3D-animaties en 3D-Virtuality Reality

...innoveert
Breda is nieuw creatief bedrijf rijker

...ondersteunt
Starterslift

...verkoopt
'Verkopen is een vak apart'

...bevordert
'Innovatie is één moment van inzicht'

...groeit
Electronicaplatform groeit

...belegt
De Beleggings- adviseurs

...rijdt
Zakelijk onderweg

...interviewt
Positieve houding bij Gemeente Dongen

...structureert
De binnen- en buitenring van Dongen

...informeert
In Dongen is het goed wonen en werken

...ondersteunt
Trots op de Dongense ondernemers

...onderneemt
Positieve toon bij Dongense ondernemers

...verbetert
Professioneler en zakelijker gemeentebeleid

...verandert
Gewone bedrijven, die ook heel bijzonder zijn

...regelt
Collectieve VUT- en prépensioenregelingen worden individuele regelingen

...verhuist
'Verhuisbereidheid ondernemers in Breda vele malen groter dan elders in ons land'

...realiseert
HEJA Project- ontwikkeling gaat voor mooie projecten

...ontwikkelt
Nieuwbouwprojecten bieden volop kansen aan het MKB

...huisvest
Twee opmerkelijke nieuwbouw- projecten in Oosterhout

...vestigt
Gunstig vestigings- klimaat in West-Brabant