In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juni 2005

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Van Oers - Accountants & Belastingadviseurs
Notariskantoor Dongen
Bromedo & Esmono
Duine Adviesburo
Notariskantoor Dongen
Uw partner in rechtszekerheid

Een open, toegankelijk kantoor dat overduidelijk pro-actief te werk gaat en de cliënt centraal stelt in de gehele dienstverlening. Het is geen wonder dat Notariskantoor Dongen al sinds jaar en dag hier in de regio een uitstekende reputatie geniet.De historie van dit kantoor gaat enorm ver terug, zeker tot het begin van de vorige eeuw. Sinds 2002 heeft Notariskantoor Dongen onder leiding gestaan van de notarissen Mr. Bart van de Graaf en Mr. Walter Leussink. Begin deze maand heeft er echter een wisseling van de wacht plaatsgevonden. Notaris Leussink is gaan genieten van een welverdiend pensioen en is opgevolgd door Mr. Heleen van Dueren den Hollander, die al geruime tijd betrokken is bij dit kantoor en van alle ins en outs op de hoogte is.

Maatwerk
"Een notariskantoor werpt voor heel wat mensen best een drempel op," geven beide notarissen ruiterlijk toe. "Vandaar ook dat wij drie jaar geleden dit pand aan de Bolkensteeg betrokken hebben. Ruimte, rust en licht, maar vooral toegankelijkheid straalt het uit. En dat is ook waar wij naar streven in onze dienstverlening. Deze uitstraling in combinatie met onze jarenlange ervaring, brede kennis van zaken en kundige manier van zaken doen, heeft ons door de jaren heen heel wat trouwe klanten opgeleverd. Temeer daar wij graag dat stapje extra zetten voor hen; een stukje meerwaarde bieden, door voldoende tijd en aandacht aan de cliënt te besteden. Daar schort het in deze hectische maatschappij namelijk nogal eens aan. Maatwerk: dat is wat wij onze cliënten bieden."

Diensten
Notariskantoor Dongen heeft de expertise in huis haar cliënten op verschillende terreinen van dienst te zijn, te weten:

Registergoedpraktijk:
Alles wat te maken heeft met de overdracht of verkoop van onroerende zaken, het vestigen van hypotheken en erfdienstbaarheden. Ook het verzorgen van de verdeling van onroerende zaken -bijvoorbeeld bij echtscheidingen- alsmede het splitsen van gebouwen in appartementsrechten zit in ons dienstenpakket.

Familie- en erfrecht:
Het opstellen van testamenten, samenlevingscontracten, huwelijks- en partnerschapsvoorwaarden. Tevens draagt Notariskantoor Dongen zorg voor de afhandeling van nalatenschappen en kan zij u bijstaan op het gebied van estate planning en het doen van schenkingen.

Ondernemingsrecht:
Het opstellen of wijzigen van statuten voor besloten vennootschappen en naamloze vennootschappen alsmede het verzorgen van aandelenoverdrachten en het certificeren van aandelen. Ook voor het opstellen van andere contracten zoals maatschaps- en firmacontracten bent u bij Notariskantoor Dongen aan het juiste adres.

Verenigingen en stichtingen:
Niet alleen voor het oprichten van een vereniging of stichting, of het wijzigen van de statuten daarvan maar ook voor fusies tussen verenigingen is Notariskantoor Dongen uw partner in rechtszekerheid.

Clubliefde
Het volledige gamma aan diensten, dat u van een modern notariskantoor mag verwachten, wordt dus door Notariskantoor Dongen aangeboden. Hierdoor kan zowel de particulier als de ondernemer perfect bediend worden. "Die dienstverlening gebeurt door een sterk team waar de 'clubliefde' vanaf straalt," vertelt Van de Graaf niet zonder trots. "De medewerkers van dit kantoor gaan volledig voor het belang van de klant." En u plukt hier ongetwijfeld de vruchten van.


...spreekt
'Schaarste aan grondstoffen geen bedreiging voor wereldeconomie'

...start
Complexe onderwerpen snel duidelijk door 3D-animaties en 3D-Virtuality Reality

...innoveert
Breda is nieuw creatief bedrijf rijker

...ondersteunt
Starterslift

...verkoopt
'Verkopen is een vak apart'

...bevordert
'Innovatie is één moment van inzicht'

...groeit
Electronicaplatform groeit

...belegt
De Beleggings- adviseurs

...rijdt
Zakelijk onderweg

...interviewt
Positieve houding bij Gemeente Dongen

...structureert
De binnen- en buitenring van Dongen

...informeert
In Dongen is het goed wonen en werken

...ondersteunt
Trots op de Dongense ondernemers

...onderneemt
Positieve toon bij Dongense ondernemers

...verbetert
Professioneler en zakelijker gemeentebeleid

...verandert
Gewone bedrijven, die ook heel bijzonder zijn

...regelt
Collectieve VUT- en prépensioenregelingen worden individuele regelingen

...verhuist
'Verhuisbereidheid ondernemers in Breda vele malen groter dan elders in ons land'

...realiseert
HEJA Project- ontwikkeling gaat voor mooie projecten

...ontwikkelt
Nieuwbouwprojecten bieden volop kansen aan het MKB

...huisvest
Twee opmerkelijke nieuwbouw- projecten in Oosterhout

...vestigt
Gunstig vestigings- klimaat in West-Brabant