In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Februari 2005

advertenties
www.storimansenpartners.nl%2F%3Fmakelaar%3Dbreda
www.deondernemer.com

Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Accessio Reïntegratiediensten
Aan de Stegge Roosendaal V.O.F.
Van Bergen Reclame
Schober Information Group
Webro
ING Bank
Van Bergen Reclame
Er is er maar één die opvalt ... en dat bent Ú!

Al heel wat jaren geniet van Bergen reclame flinke bekendheid en bovenal groot aanzien in de transportwereld in deze regio. Toch is nu de tijd aangebroken de vleugels verder uit te slaan naar andere marktsectoren en langzamerhand uit te groeien naar een daadwerkelijk full service dienstverlener.Wat in de beginjaren letterlijk met de hand werd opgezet is van een ambachtelijk 'reclameschilder met stok en penseel' uitgegroeid tot een modern bedrijf, met de meest geavanceerde apparatuur. Groot geworden in de transportbranche heeft het bedrijf hier een omvangrijk klantenbestand weten op te bouwen. 'Groenewegen Fabricage van Wegtransport Middelen BV' uit Etten-Leur, 'Hertoghs Carrosserieën BV' in Roosendaal, 'Jan de Rijk Logistics', 'Keller Keukenfabriek b.v.' eveneens afkomstig uit Roosendaal; het zijn slechts een aantal van de tevreden en trouwe klanten van van Bergen reclame.

Creatieve resultaten
Een klein team van specialisten is hier werkzaam. Zij beheersen alle disciplines van het vak. De kleinschaligheid van het bedrijf biedt de klant het voordeel van korte communicatielijnen, flexibiliteit bij de uitvoering van de opdracht en een hoge snelheid, waardoor korte levertijden kunnen worden gegarandeerd. Een soepele inplanning, een snelle uitvoering van de opdracht en verrassende creatieve resultaten zijn er het gevolg van.

Inmiddels staat van Bergen reclame aan de vooravond díe belangrijke stap te zetten in meerdere marktsegmenten voet aan de grond te krijgen. "Maar uiteraard zullen wij de transportwereld met evenveel enthousiasme, toewijding en creativiteit blijven bedienen hoor," brengt eigenaar/directeur Ben van Bergen voor de zekerheid toch nog maar even naar voren. "Nieuwe markten zullen aangeboord gaan worden, het taken-/dienstenpakket zal nog verder worden uitgebreid en langzamerhand zal van Bergen reclame uit gaan groeien tot een full service aanbieder in de beletteringswereld." Maar waar kunt u nu eigenlijk allemaal voor terecht bij van Bergen reclame. We zetten het eens voor u op een rijtje:

  • Autoreclame: Of het nu gaat om één enkele bedrijfswagen of een compleet wagenpark, wij voorzien deze van een eenvoudige belettering tot en met een full color productpresentatie.
  • Reclameborden: Samen met uw idee ontwerpen wij het juiste reclamebord in ieder gewenst formaat en uitvoering.
  • Gevelreclame, Reclamezuilen: Veel verschillende toepassingen van gevelreclame of reclamezuilen zijn mogelijk, verlicht of aangelicht.
  • Autostriping: Door een combinatie van digitaal printen en snijden kan hier uw auto van de mooiste 3D stripings worden voorzien.
  • Raamtinting: Het tinten van ramen op glaspuien kent vele voordelen zoals: matiging van invallend daglicht, zonwering of verhoging van de privacy. Het tinten van ramen bij auto's geeft een sportieve uitstraling.
  • Full color printing: Voor digitale afdrukken op een groot aantal verschillende materialen beschikken wij overeen digitaal groot formaat printer. Afdrukken van 360 dpi voor de xl afbeeldingen, tot 1440 dpi fotokwaliteit behoren tot de mogelijkheid, zodat ook een vergroting van b.v. een vakantiefoto haarscherp geprint kan worden.

Onderscheid
Het mag duidelijk zijn dat van Bergen reclame er alles aan gelegen is middels tal van producten op beletteringsgebied Uw bedrijf nog duidelijker op de kaart te zetten. In het huidige aanbod van bedrijven is onderscheid van groot belang en van Bergen reclame kan hierin een belangrijke rol spelen. Niet voor niets wordt hier de slogan 'Er is er maar één die opvalt ... en dat bent Ú!' gehanteerd.

Meer informatie
Van Bergen Reclame
Donkenweg 13
4724 SN Wouw
Tel.: 0165 - 302258
Fax: 0165 - 304273
E-mail: [email protected]
Internet: www.vanbergenreclame.com


...spreekt
Handen uit de mouwen

...start
Vier ondernemers koppelen hun netwerken en halen hiermee méér opdrachten binnen

...bevordert
REWIN, spin in het web van bedrijvigheid in West-Brabant

...herstelt
Licht economisch herstel West-Brabant

...verbetert
Ondernemers kunnen hun rendement verbeteren

...bestraft
Hogere boete bij illegaal werk

...belegt
De beleggings- adviseurs

...netwerkt
Regio Business Dagen Breda

...speelt
BizWorld Brabant van start

...rijdt
Zakelijk onderweg

...onderneemt
Het MKB onderneemt te naïef !

...adviseert
Familiebedrijf; strategisch management en planning (deel 1)

...promoot
Het kloppend hart van westelijk Noord-Brabant

...realiseert
Contouren merkendorp zichtbaar

...ontwikkelt
Kwaliteit staat voorop

...behartigt
Leden bieden toegevoegde waarde aan de gemeente

...herstructureert
Leefgenot voor jong en oud

...revitaliseert
De nieuwe poort van Roosendaal

...bouwt
Natuurlijk wonen tussen bos en stad

...versterkt
Een winkelhart om trots op te zijn

...ontplooit
Wissel tussen verleden en toekomst

...organiseert
Boeiend ballonspektakel boven Breda

...leest
In 't kort

...stimuleert
De functie van het bedrijven- en regio-promotie programma in West-Brabant

...huisvest
Stijging aanbod én opname kantoorruimte in Nederland

...kiest
Bedrijventerrein Moerdijkse Hoek op afstand van de kern Moerdijk