In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Februari 2005

advertenties
www.storimansenpartners.nl%2F%3Fmakelaar%3Dbreda
www.deondernemer.com

Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Accessio Reïntegratiediensten
Aan de Stegge Roosendaal V.O.F.
Van Bergen Reclame
Schober Information Group
Webro
ING Bank
Schober Information Group
Succes door Informatie

Het kennen van uw markt - en in het verlengde daarvan het correct aanspreken van de juiste doelgroep op het juiste moment - is dé voorwaarde om uw omzet te verhogen en groei te realiseren. Maar hoe komt u nu aan deze waardevolle informatie?De oplossing wordt geboden door Schober Information Group. Opgericht in 1947 is deze internationaal opererende onderneming al sinds jaar en dag de grootste direct marketingorganisatie in Europa.

Dit doet zij door middel van het verschaffen van actuele en gedetailleerde informatie van (inter)nationale bedrijfs- en consumentenadressen. Schober biedt haar klanten een unieke portfolio van effectieve, flexibele en multifunctionele databaseoplossingen.

Niet alleen de hoeveelheid en kwaliteit van de informatie bepalen uw succes, maar juist ook de wetenschap hoe u dit kapitaal effectief kunt inzetten. Hiermee behaalt u direct, snel en zo eenvoudig mogelijk uw persoonlijke bedrijfssucces.

"Schober Information Group verkoopt niet sec data, adressen en contactpersonen," laat algemeen directeur Oliver Verzuu met klem weten. "Feitelijk verkopen wij één-op-één oplossingen voor bedrijven die een probleem hebben." Verzuu legt wat voorbeelden op tafel. "Zit u nog in het stadium van marktonderzoek en wilt u weten hoe groot de markt voor uw product of dienst eigenlijk is, dan kunnen wij u informatie verschaffen omtrent de marktomvang en aangeven waar de kansrijke prospects zich bevinden.

Of wilt u als organisatie verder groeien en weet u niet hoe dat te bewerkstelligen? Middels analyses geven wij u een gedetailleerd antwoord op deze vraag. Wij worden door onze klanten gezien als een innovatieve marktpartij, die goed kan luisteren en uitstekend probleemstellingen weet te vertalen in oplossingen. Ons bestaansrecht is ervoor te zorgen, dat we een meerwaarde bieden bij een ondernemer, zodat hij uiteindelijk in staat is zijn eigen verkoopproces te optimaliseren en zijn doelstellingen te bereiken."

Lokale markt
Om de klanten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, is Schober Information Group voortdurend in ontwikkeling; zij doet continu aan productontwikkeling en product-innovatie.

Datacreativiteit staat hierbij centraal. Bovendien biedt zij ondernemers het zogenaamde 'one-stop-shopping'. "Eén telefoontje naar ons en wij nemen u het gehele probleem uit handen," verklaart Verzuu. Maar denk nu vooral niet, dat u als regionale ondernemer bij Schober aan het verkeerde adres bent. Het tegendeel is namelijk waar. Het betreft hier dan wel een internationaal concern, maar door haar decentrale bedrijfsvoering kan de lokale markt perfect bediend worden. Bovendien is Schober Nederland en België ISO 9001:2000 gecertificeerd en stelt haar klanten altijd centraal. Deze klantvriendelijke, oplossingsgerichte organisatie, die het devies 'Succes door Informatie' aanhangt, kan ongetwijfeld ook voor u veel zakelijk succes betekenen.

Meer informatie
Schober Information Group
Vlierwerf 3A
Postbus 1212
4700 BE Roosendaal
Tel.: 0165 - 595710
Fax: 0165 - 557917
E-mail: [email protected]
Internet: www.schober.nl


...spreekt
Handen uit de mouwen

...start
Vier ondernemers koppelen hun netwerken en halen hiermee méér opdrachten binnen

...bevordert
REWIN, spin in het web van bedrijvigheid in West-Brabant

...herstelt
Licht economisch herstel West-Brabant

...verbetert
Ondernemers kunnen hun rendement verbeteren

...bestraft
Hogere boete bij illegaal werk

...belegt
De beleggings- adviseurs

...netwerkt
Regio Business Dagen Breda

...speelt
BizWorld Brabant van start

...rijdt
Zakelijk onderweg

...onderneemt
Het MKB onderneemt te naïef !

...adviseert
Familiebedrijf; strategisch management en planning (deel 1)

...promoot
Het kloppend hart van westelijk Noord-Brabant

...realiseert
Contouren merkendorp zichtbaar

...ontwikkelt
Kwaliteit staat voorop

...behartigt
Leden bieden toegevoegde waarde aan de gemeente

...herstructureert
Leefgenot voor jong en oud

...revitaliseert
De nieuwe poort van Roosendaal

...bouwt
Natuurlijk wonen tussen bos en stad

...versterkt
Een winkelhart om trots op te zijn

...ontplooit
Wissel tussen verleden en toekomst

...organiseert
Boeiend ballonspektakel boven Breda

...leest
In 't kort

...stimuleert
De functie van het bedrijven- en regio-promotie programma in West-Brabant

...huisvest
Stijging aanbod én opname kantoorruimte in Nederland

...kiest
Bedrijventerrein Moerdijkse Hoek op afstand van de kern Moerdijk